top of page

Velkommen til Merk og Mal

Vi er et lite, men veletablert selskap med kontor og lager i Sandvika, rett utenfor Oslo. Fra starten i 1993 har vi jobbet med maling og veimerking. Vi tar store og små oppdrag, primært på Østlandet.

Et godt og ryddig førsteinntrykk

En godt oppmerket parkeringsplass gir en bedre utnyttelse av parkeringsarealer og en bedre oversikt for de som skal parkere. Selve parkeringsplassen er gjerne det første besøkende ser når de ankommer din virksomhet, og derfor også en del av førsteinntrykket. Vi sørger for at merkingen bidrar til å gi et godt inntrykk av bedriften.

Utover å merke parkeringsområder kan vi tilby lagermerking, merking av skolegårder, veimerking og merking av gangfelt og forskjellige symboler.

De fleste av våre kunder befinner seg på Østlandsområdet, men vi har mulighet og kapasitet til å utføre oppdrag over hele landet om de er store nok. Med flere forskjellige maskiner og ulike typer maling er vi forberedt på alle typer oppdrag, både små og store. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker et uforpliktende pristilbud. Normalt kan vi gjøre dette over telefon eller e-post, men dersom det er behov for en befaring så kan dette avtales nærmere.

Godt vedlikehold sikrer verdier og skaper  trygghet

Vi tilbyr også maling og oppgradering av garasjeanlegg, lager og industribygg. I forbindelse med oppgradering av garasjeanlegg kan oppmerking og malig utføres samtidig. Dette vil resultere i  raskere gjennomføring og kortere stengetider for våre oppdragsgivere. Arbeidet kan også utføres f.eks. i helger eller på kveldstid etter avtale. 

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

bottom of page